Akash Singh

Directeur
akash@estatec.nl

Akash Singh is VBO makelaar, oprichter en eigenaar van ESTATEC Makelaars. Akash is een ervaren vastgoed professional met een sterke passie voor vastgoed. Hij is proactief en betrokken en zorgt ervoor dat jij compleet ontzorgd wordt bij elke transactie

Ronald Peters

Makelaar
ronald@estatec.nl

Ronald Peters is makelaar bij Estatec Makelaars. Ronald is een ervaren verkoopmakelaar. Veel passie en doorzettingsvermogen, dat maakt Ronald tot een volwaardige professional. Met passie en humor begeleidt hij zijn klanten vanaf het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris. Zijn motto is: Een tevreden klant is een tevreden makelaar!

Rimpy Kaur

Financieel Adviseur
hypotheken@estatec.nl

Rimpy Kaur is Financieel adviseur bij ESTATEC Makelaars. Rimpy is een professional met ervaring binnen de financiële dienstverlening. Met haar gemotiveerde en resultaatgerichte houding verbindt zij beleggers met financiers.

Shaam Koemar

Commercieel Medewerker
shaam@estatec.nl

Shaam Koemar is Commercieel medewerker bij ESTATEC Makelaars. Shaam is een enthousiaste duizendpoot neemt verantwoordelijkheid en werkt procesmatig. Hij is accuraat en servicegericht en zorgt ervoor dat elk verkoopproces soepel verloopt.